Nyheter

2017-03-09.

Sista Chansen – Passa På.

Då vi i år beslutat oss för att satsa fullt ut på sporten och  att ge RHC en ärlig chans att visa vad han går för så kommer han endast finnas tillgänglig på färsk semin från den 17Juli (efter Falsterbo Horse Show) till den 15 Augusti i samband med att vi fryser på honom.

Planen är att han 2018 endast kommer finnas tillgänglig på fryst semin för att han ska kunna lägga all fokus på sitt ”jobb” och prestera på topp på tävlings banorna.

Vi kommer i år själva stå för all bokning av honom i samarbete med Björkhaga Seminstation som hjälper oss med tappning och skick och frysning inför kommande säsonger.

All bokning/beställning sker via chgstuteri@hotmail.com alt 072-2309628. Givetvis lägger du in ditt sto som vanligt in på språngrulla.

Då RHC har legat i topp på dr procent ser vi ingen anledning att inte våga vänta på honom. Han har legat på fina 96 % dräktighet dom senaste åren. Första året låg han på 94 %. Detta trots att han från dag 1 tävlats och tappats om vartannat.

RHC  har hittills  i år startat 2st 135 klasser och varit placerad i dom båda. Han matchas nu för kommande championat och 140-145 klasser med sin duktiga ryttare Olof Smith, Oshästar

Han lämnar bra typ och galopp i sina avkommor. Han tecknar dom mycket och fint. Han har bla lämnat högst bedömda föl i sin först årgång i Sverige. Hade med 2 avkommor till finalen i fölchampinatet i Flyinge där den ena slutade på en fin 3:de plats, tyvärr var den andra i växtfas och hamnade precis utanför placering. Avkommorna visar god vilja på hinder med en bra teknik. Han får vackra, högresta, ädla avkommor som rör sig mycket fint med mycket trevligt temperament.

PRISER 2017

Bokningsavgift: 1000 kr

Språng: 1500 KR

90 Dygns dräktighet : 7000 KR

Frakt tillkommer till självkostnads pris.

OBS: Moms tillkommer.

Varmt Välkomna!

2017-02-19.RHC startade i Osby i 135 klassen, sltade på en fin 4:de placering.

2017-02-03. RHC startade 135 i Helsingborg. 0 fel och slutade på en fin 10:de placering

2017-01-27. RHC och hans ryttare Olof Smith startade 125 i Rabobank Prix i Peelbergen. Dom gjorde en fin runda med 0 fel på hinder men fick tyvärr ett tidspel.

2016-09-13 Vår stolthet och stjärna . Red Hot Chilli 1285 med hans ryttare Olof Smith. 

2016-09-13. Nytt avelssto inlånat. Läs mer under flicken Inlånade avelssto (Våra avelssto).

2016-09-07. Mycket har hänt i sommar. 6 fina föl har vi fått. Alla fölningar har gått bra, Tyvärr har vi mist ett föl och senare ett sto. RHC kvalade till Falsterbo även i år. Gick fina runder men tyvärr föll en bom i sista kvalet så därmed blev det ingen final. Vi har fått 8 av 9 sto dräktiga. Nu stundar hösten och i helgen åker EmmerZon tillbaka till Johanna och Anna för vidare utbildning efter att ha haft semester efter att ha gått super på hans 3-års test där han erhöll Diplom. Så snart Chick är avvand från sitt föl åker hon också till Anna och Joahanna för vidare utbildning och tävling. Snart kommer tjejerna hem från sitt bete och då ska fina Suprise också åka till A & J på inridning. 7:an ska vi njuta av hemma ett år till innan det är tid för inridning på henne. Sweet är till salu och kommer filmas så fort hon kommer hem. Grabbarna på hingstbetet kommer inte hem än på ett tag men när dom kommer ska Diablo Och Ess och Hubbe även dom filmas och fotas för försäljning. Fire och hans polare Chima kommer fara till A&J på inridning och Fire kommer stanna kvar till försäljning där också. Har givetvis en massa projekt som måste fixas innan alla hästarna är på plats hemma igen. Mer om våra uppfödingar kan ni läsa under deras flikar. Ni hittar också vilka sto som är dräktiga med vem, med mycket mer. Trevlig läsning & TACK för ni tittade in :D

Missa inte den fina artikeln om oss i Cheval: https://issuu.com/cheval2/docs/cheval_1-16/75?e=23257361%2F33273666


2016-03-12 Slutade på en 3:e placering i hingstklassen i Flyinge.

2016-03-06 RHC debuterade 130 i Lund med en felfri runda.

2016-02-22 Idag har vi sålt fina CHG Hot Windaloo till Laura Solterbeck i Silverdalen. Stort lycka till önskar vi dig :)

2016-02-22. Idag har vi sålt fina PiriPiri till Anna Sundberg med familj. PiriPiri kommer stanna i Skåne tills han gått 3 års test därefter bli han Stockholmare. Vi önskar Anna ett stort lycka till med fina PiriPiri.

2016-01-27

Har en spännande avelssäsong framför oss.

Alla hingstval är klara

Har beslutat oss för att betäcka 8 sto i år, om inget oförutsett händer.

Vi har också tagit slutgiltigt beslut på att låta CHG Hot Chick få sitt kommande föl e Kannan och efter avvänjning får hon åka till Johanna Wall och Anna Krügel för vidare utbildning och tävling.

Red Hot Chilli matchas för fullt för den kommande tävlingssäsongen med Olof Smith, OS hästar och kommer i år kvala i 1.30. Han kommer även i år finnas tillgänglig för semin på Blädde Gård, Tobias Larsson & Krister Svedberg.

Men först har vi bruksprov, 3-års test och fölningar framför oss som vi ser med glädie och spänning framemot.


2015-11-05. Idag har vår fina avkomma CHG Hot PiriPiri äntligen kommit hem från Karin Nelson, Värmland. CHG Hot PiriPiri e. Red Hot Chilli - Quite Easy är Till Salu- Tack för allt Karin. 

2015-11-03. Idag har vår fina Revolution SWB Elit vandrat vidare till dom gröna ängarna. Hon lämnar oss i stor sorg och saknad. Tack för åren vi fick med dig. Vila i frid. 

 

 

 

2015-10-31 Idag hämtades killarna hem från deras  hingstbete. Både CHG Hot Fire & Chima har skött sig galant. Vi är mycket stolta över dom båda. Nu väntar en lugn och skön vinter med lite nya spännande övningar för båda killarna. 

 

 

 

 

 

 

2015-10-31. CHG Hot Emmerzon hämtades från hans bete och åkte reka vägen till Johanna Wall för inridning. Vi har en spännande höst framför oss. 

 

2015-10-31. Idag har vi inlett ett nytt samarbete med Johanna Wall och Anna Krügel. Dom kommer hädanefter ta hand om våra inridningshästar, 3års test hästar, hingstrådgivningshästar och träning och tävling för unghästarna. Vi ser mycket fram emot detta samarbete.  

 

 

 

 

2015-09-22

Unghäst VM Zangerheide. 

Vilken vecka vi haft, en upplevelse vi ser framemot igen....Första kvalet blev lite stolpe ut då RHC blev rädd för något i publiken precis när han ska trampa av vid 3:de hindret och fick sitt livs första stopp därefter vart han spänd som en fiolsträng och fick tyvärr två pet pga av detta direkt efter, efter något språng slappnade han  av och avslutade rundan super fint.  

Kval 2 var RHC som sig själv igen.Trots att man här hemifrån inte är van eller förberedd på att sitta på en trång framridningsbana som var knökfull med hästar och ryttare (27 st samtidigt räknade vi till vid ett tillfälle) Han hoppade jätte fint och avslappnat. Tyvärr blev det ett missförstånd mellan ryttare och häst som slutade med ett brak i ett hinder och som följd av detta petades hindret efter sen var RHC lika fin som vanligt igen!  

Consulations Class körde vi All In (för ett eventuellt armband till hästägaren som hennes kära far råkade lova henne om hästen vann). Dock blev vi något snopna när vi fått startsignal och en Irländare startade precis framför näsan på Olof Och RHC.Det tog 2 ryttare innan domartornet förstod att det var fel ryttare som ridit. Det blev till att försöka ladda om, via ett språng på framridningen... Olof red så det rök, RHC hoppade fantastiskt & fort men tyvärr kom dom lite väl snett in i sista kombinationen så det blev pet i den, men jösses så fin han var.  

Turen var inte på vår sida på detta meeting men vi har fått en massa erfarenhet, hästen har varit fantastisk både på resan dit och hem och i stall och med allt runtomkring tävlandet. Att han sedan hoppade jätte fint men hade lite otur, Ja det bryr vi oss inte om! Vi är så stolta över vår fina häst och hans duktiga ryttare, vilket team.  

Nu laddar vi om för Breeders nästa vecka och håller tummarna för bättre tur där.  

Tack OShästar,Olof,Julia Tack Krille & Tobbe, BläddeGård. Tack till alla Er som tror på oss och stödjer oss på vår spännande resa med Red Hot Chilli.  

Tack världens bästa RED HOT CHILLI för allt du tar med oss på. Vilket Äventyr!

2015-09-04. Vår fina CHG Hot N Spicy och CHG Hot Saffran  samt CHG Hot Ess var idag med på fölchapionatet i Flyinge. Alla tre fölen har skött sig exemplariskt, vi är så stolta och glada över dom. Saffran & Ess hamnade precis utanför finalen men vår fina CHG Hot N Spice tog sig dit med lätthet. Han slutade på en fin 3:de plats, enligt domaren var det mycket jämt i toppen och väldigt svårbedömt. Vi är mycket stolta och glada över 3:de platsen.  

2015-08-31.Vill börja med att beklaga att vi inte kunnat uppdatera vår hemsida på väldigt länge pga datorhaveri. Sommaren har går bra. Alla 10 föl + dom två som bodde/bor här har kommit till världen och är i livet. Visst har det varit dramatik men slutet gott... Red Hot Chilli kvalade in till Falsterbo & Breeders Tropy  på 3 raka försök. I Falsterbo gick han något helt fantastiskt och slutade på 4:e plats i finalen och var den bäst placerade svenskfödda tillika godkända hingst. Han är nu uttagen till Unghäst VM den 16-20 September. Fölen har visats på fölbedömning. Alla fick kanon omdömmen och fina poäng och procent. 3 st är nu uttagna till Fölchampionatet som går på Fredag i Flyinge. CHGs Hot Havanna är Såld likaså Chgs Hot Cazette, Chg Hot Saffran och Chg Hot N Spicy. Grattis till nya ägarna! Nu kommer vi precis som tidigare att uppdatera sidan kontinuerligt.  

2015-02-28 MISSA INTE ÅRETS HINGSTVISNING DEN 18/4 i STÄVIE RIDHUS kl 14.00 - KAN DU INTE NÄRVARA SÅ KOMMER HINGSTVISNINGEN VISAS VIA WEBBEN!!! Välkomna

2015-02-28 Inte långt tid kvar fören första fölet för året anländer. Amazone T - Red Hot Chilli 1285, beräknade till den 4/4-2015.

2015-02-21 Red Hot Chilli 1285 debuterade 115 med sin ryttare Olof smith, OsHästar -0:ade!

2015-02-20. Red Hot Chilli 1285 debuterade 110 med sin ryttare Olof Smith, Os Hästar -0:ade!

2015-01-28 Dags Att Boka Upp Ett Av Årets Viktigaste Datum - Lördagen Den 18/4. Kl 14.00 kommer vi, CHG Stuteri, i samarbete med BLÄDDE GÅRD Ha Årets HINGSTVISNING. I År Kommer Vi Hålla Vår Visning i Stävie Ridhus. Mer Info Kommer Efter Hand - Boka Upp Redan Nu - Detta Får Inte Missas!. Vi Önskar Er Alla Varmt Välkomna!! Ps. Ni som inte har möjlighet att komma till Visningen kan följa den precis som i fjol via Webben =-)

2015-01-06. Vårt 2014 avslutades på absolut värsta tänkbara vis. Den 25/12 skadade sig CHG´s Hot Chick allvarligt i hagen och blev akut opererad under natten. Under några veckor har hennes tillstånd varit kritiskt och hon har genomgått ytterligare 3 operationer men igår fick vi det bästa budskapet vi kunde tänkas få, att allt börjar gå åt rätt håll och att hon eventuellt kommer få komma hem på permission någon vecka innan det är tid för nästa gipsbyte som då kommer göras på henne stående.. Detta trauma som Chick gått/går igenom har medfört att hon till vår stora sorg kastade sitt föl som hon väntade med Zirocco Blue. Det viktigaste för oss har från skadans dag ett varit att rädda Chick vilket vi nu är på god väg att göra. Vi har en lång väg att gå men vi har idag en pigg och glad tjej att ta hand om så det ser ljust ut för vår Isprinsessa. Vi avslutade på absolut värsta vis men 2015 började på absolut bästa vis med bra besked om vår fina tjej. Vi önskar er alla en GOD FORTSÄTTNING på det nya året. Vi har mycket spännand att se framemot. Hoppas ni hänger med oss på vår spännande resa =-)

2014-12-31. Vi Önskar er alla ett Gott Nytt År - Ses på andra sidan :-D

2014-12-24 Från Oss Alla Till Er Alla önskar vi EN RIKTIGT GOD JUL

2014-12-23. LilleJulen firades med att jag äntligen red ChilliBoy. Vilken upplevelse! Underbara hingsten skötte sig galant. Ser framemot nästa gång. Har nu ridit både far och son - Båda, godkända hingstar -Båda, fantastiskt ridbara -Båda, fantastiskt trevliga - Båda, ligger mig varmt om hjärtat!

2014-11-19 Nytt avelssto har flyttat in.  Mer om Born to Jump hittar ni under hennes flik.

2014-11-04. Idag har äntligen Amazone T flyttat hem till oss.

2014-09-06. Har idag varit och hälsat på favorit hingsten Niveau 1136. Jag fick dessutom äran att sitta upp och provrida honom -En dröm som gick i uppfyllelse! Vilken underbar känsla och vilken ridbarhet. Kommer leva på detta på länge. Är oerhört tacksam för att jag fick denna chansen-Tack Micke =-)

2014-09-18. Chg´s Hot Havanna Till Salu. För mer info och film och bilder vv lägg ett PM 

2014-08-15 Vi har 100 % dräktighet på våra sto i år =-)

Vi väntar 11 föl 2015 efter följande fina hingstar...
Chg´s Hot Chick - Zirocco Blue VDL
Amazone T - Red Hot Chilli
Gilda - Red Hot Chilli
Lavita e Bella - Red Hot Chilli
ZaZa - Red Hot Chilli...
Olympic Lady - Spender S
Rigoletta 16 - Red Hot Chilli
Queen Easy - Red Hot Chilli
Linetta - Red Hot Chilli
Montina - Red Hot Chilli
Revolution - Comfortuna VDL

Detta kommer vi såklart fira med god Champagne och något gott att äta =-)
  

2014-07-15 Idag har Sensation hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad. R.I.P Älskade vän! 

 

2014-07-15 RED HOT CHILLI HÅLLER SINA 100% DRÄKTIGHET! STORT GRATTIS TILL ALLA STOÄGARE! SKA BLI ROLIGT ATT FÖLJA ER OCH ERA KOMMANDE FÖL =-)

2014-06-30. Fick vår fina Zaza äntligen sitt efterlängtade hingstföl. Ett mycket vackert fux föl med stor bläs och tre långa strumpor. Chg´s Hot Like Fire. Mer info hittar ni under hans flik.

2014-05-09. Så kom äntligen vårt efterlängtade föl e. Corporal VDL - Cortez. Ett vackert stoföl med långa ben. Allt gick strålande och både mor och dotter mår toppen.

 

2014-06-05 Lyckan är stor här på gården då Olympic Lady idag nedkom med ett stoföl efter Kannan. Min högsta önskan slog in. Denna lilla goding kommer vi behålla till vår avelsverksamhet.

 

 

 

 

2014-05-26. Amazone T konstaterad dräktig med Red Hot Chilli 1285.

2014-05-21.  Kl 06.30 föddes fina Chg´s Hot Clazzette. Ett stoföl e Radisson VDL - Voltaire

2014-05-14 Idag har Chg´s Hot Chick konstaterats dräktig med Zirocco Blue VDL på 16 Dygn.

2014-05-10 Pga platsbrist är vår fina Chg´s Hot Havanna prissänkt. Vid intresse lägg ett mail 201er ring mig. Leverans snarast. Läs mer under TILL SALU

2014-05-09 Kl 01.34 kom äntligen vårt första föl för året. Linetta fick ett fantastiskt vackert stoföl efter Boss VDL. Chg´s Hot Cazette - Mer info kommer under hennes flik - TILL SALU

2014-04-14 I år väntar vi följande föl som kommer vara till Salu.
Boss VDL - Linaro (Damnskt sto där Mormor har Guldstjärna och Mor har Silverstjärna. Linetta har tävlat upp till 130 innan skada satte stop för henne. Enl Linettas tränare var detta en häst som skulle kunna gått hela vägen).
Radisson VDL - Voltaire (Elit sto som lämnat godkända hingsten Niveau 1136. Alla avkommor som visats har fått diplom och börjar nu visa sig på tävlingar).
Last Man´s Hope - Robin Z (sto är ett selektionssto och tillhör stofamilj F.1 har tävlat upp till 135 och var på väg att kvala upp 140 när en skada satte stop för fortsatt karriär).
Corporal VDL - Cortez (Stoet har tävlat upp till 140 med Ann-Sofie Oscarsson som också fött upp henne. Hon är ett selektionssto och tillhör stofamilj 13. Bella har lämnat 3 fina avkommor tidigare varav den äldsta är 7 år och går 135 med ägaren Ann-Sofie Oscarsson. Samma avkomma gick till finalen i breeders ifjol.
Vid intresse av något av fölen lägg ett mail eller ring.

 

Välkomna på hingstvisning på EMV Dressage Stable, Everlöv.                   Den 10 April Kl 18.00
 Hingstar till visning är bla Briar, Twister de la Pomme, Gustav, Contant Q, Flore Star, Red Hot Chilli, Convertry, Clever Hill, Ballume, Party Dance, New Balance, Diomedes, Warsteiner, Luxus CML mfl

Visningen kommer att websändas!  Vidare information på webben och i pressen!

Kom och se fina hingstar, prata avel med hingsthållare och uppfödare! Liveband för bästa underhållning!

Varmt Välkomna!  

Fri Entre!!

2014-04-08 NY MAILADRESS: chgstuteri@Hotmail.com

2014-04-02.  RED HOT CHILLIS AVELSREKOMMENDATIONER FRÅN ASVH:
Red Hot Chilli (SWB) 1285
En högställd och ädel hopphingst med lätta gångarter. Kan passa till de flesta typer av ston för målinriktad hoppavel och kan förbättra galopp och rörlighet i hoppningen samt ge ridbarhet och reaktionsförmåga.

2014-04-01 Red Hot Chilli kommer hem på semester. Har idag också börjat träna på bocken vilket gick jätte bra.

2014-04-01 Fina Chick har åkte till M&M för matchning inför hennes 3-års test.

2014-03-15. Red Hot Chilli Blev idag Godkänd Hingst i ASVH/SWB

2014-02-27. Idag kommer Lady hem från inridningen hos M&M Stabel.

2014-02-22 Nytt Avelssto inköpt. Se under Amazone Ts flik.

2014-05-13. I år kommer vi ha en öppen semin här på gården vilket innebär att du är varmt välkommen med ditt eller dina sto till oss för betäckning. Mer info hittar du under fliken SEMIN.

2014-02-08 Idag har fina BossaNova flyttat närmre sin ägare. Vi önskar dom ett stort lycka till =-)

2014-02-06. Allt går enligt planerna med matchningen inför bruksprovet för vår fina ChilliBoy.Här bjuder vi på en bild från dagens hoppträning hos Olof =-)

 

2013-12-21  2013 närmar sig sitt slut och vi ser tillbaka på året som gått med mycket stolthet och lycka. På Måndag kommer finaste Chilliboy hem på jul och nyårsvila. Likaså skall Chick få komma hem från M&M och få njuta av lite ledighet. Och så fort "Bellas" föl är helt avvant åker vi till Vänersborg för att hämta hem vår nya familjemedlem vilket vi ser väldigt mycket framemot. Vi vill passa på och tacka alla våra samarbetspartner för det gångna året och ser fram emot ett mycket spännande 2014. Vill också passa på att tacka våra inackorderingar  -Ni är alla helt fantastiska- Bättre gäng får man allt leta efter. Ett stort TACK till alla som stöttat och hjälpt oss genom det gångna året.  Tack alla ni som tror och gläds med oss  - Det värmer oerhört mycket att det finns så många fina människor som vill dela sina erfarenheter och ge oss råd när vi behöver dom som mest. Vi Önskar Er Alla En Skön Jul och Ett Riktigt Gott Nytt År - Vi syns 2014 =-)

2013-12-20. Då är hon äntligen vår. Lavita é Bella. Mer info hittar du under hennes flik.

2013-11-29. Idag var det tid för Red Hot Chilli att åka till OS Hästar på vidarutbildning inför hans kommande bruksprov. Han kommer hem på ny ledighet över Jul och Nyår. Sedan åker han tillbaka till Olof för det sisa finliret inför hans stora prov.Här finner du en länk till Olof Smiths hemsida: http://www.oshastar.com/

2013-11-22 Idag fick vi motta Ragnhild Rydholms minnespris för högst bedömda hopp häst på 3-års test. Inte nog med att Red Hot Chilli blev högst bedömd på Flyinge, Varmblodsklubben Malmöhus, han blev även högst bedömd i Sverige i år vilket vi givetvis är mäkta stolta över.

2013-11-15. Nytt Avelssto e. Cortez är hittat. Papperna är påskrivna och handpenningen är betald och runt Jul kommer vår nya stjärna. Mer info kommer när snäckan har anlänt till oss men vi kan avslöja att hon är dräktig med Corporal VDL som det går så bra för med Malin Baryard- Detta är vi väldigt glada för.

2013-11-02 Vi bygget för fullt här på gården nu. Chillis nya hingsthage är klar och i morgon kommer han hem på någon veckas semester. Lilla vindskyddet planeras bli klart här i helgen och nästa helg ger vi oss på den stora som skall förlängas åt vart håll. Efter det skall nya utestallet upp. Sen är säkerligen vintern på intågande men vi hoppas hinna få upp lite lampor mor lösdrifterna och haggången så vi ser ordentligt här i vinter, utsläpp och intag samt vi fodringarna av lösdrifthästarna. Vi kommer också hårdlägga haggången för att bli av med dynga och leran därifrån. Några fler vinterhagar skall upp och dom som redan finns skall kollas över så dom håller i vinter.

2013-10-31. Idag blir jag (Jessica) ett år äldre eller 1 år mer erfaren som jag hellre ser det och den absolut bästa presenten jag kunde få gav Zaza mig. Hon är fortfarande (efter mycket blod, svett och tårar) dräktig på sin 90 dygn kontroll med Last Man´s Hope.

2013-10-30. ChampagneGården och ChampagneGårdens Entreprenad har nu slagits samman till ett och samma bolag. Nytt Namn är CHG Stuteri AB. Vi är dock kvar på ChampagneGården i Flädie precis som tidigare! 

2013-10-16. Ännu en ungdom på väg in i vuxen världen. B2 kördes till M&M Stabel på inridning.

2013-10-15 .Då var dagen kommen och det var tid för Chick att börja sin utbildning/inridning hos M&M Stabel.

2013-09-12. Då var tiden kommen. Idag är det dax för Chick och Lady & B2 att bli "stora". Så varför inte plocka in dom från deras sommarbete och chocka dom direkt med att lägga sadel på deras ryggar? Kommer gå fin fin, för mina fina är ju bara bäst  . Förstår inte var dessa år tagit vägen.Min fina skimmelbebis har blivit en stor tonårsprinsessa. Lady har fått en ny underbar ägare. Och B2 njuter vi av sålänge vi får ha honom hos oss men... Nu börjar det spännande och mycket tuffa livet mot alla mål - Spännande för både Hästar och Uppfödare och nya ägare NU KÖR VI!

2013-09-11. Chille har idag varit hos O.S på provridning inför bruksprovet. Allt fungerade utomordentligt så nu är vi igång med absolut bästa matchningen inför det tuffa provet med vår fina kille!

2013-08-27. BossaNova TILL SALU! Se under fliken till salu.

2013-08-26. Zaza är idag konstaterad dräktig med Last Man´s Hope -Lycka! Olympic Lady fortfarande dräktig med Kannan på 45 dygn -Lycka. Linetta fortfarande dräktig med Boss VDL på 90 dygn -Lycka. Montina är tyvärr inte dräktig och får nu ett viloår ist. Gilda har på 90 dygn kontrollen tyvärr resorberat sitt foster och kommer ej semineras mer i år. Hoppas på bättre tur för henne nästa år!

 

2013-08-15 Chg´s Hot Havanna TILL SALU! Se under fliken till Salu.

 

2013-08-15. Uppdat. ang dräktigheterna.

                    Gilda -Ampére Väntar föl 2014

                     Linetta - Boss VDL Väntar föl 2014

                     Revolution - Radisson VDL Väntar föl 2014

                     Olympic Lady - Kannan Väntar föl 2014

                     Montina - Last Man´s Hope - Kontrolleras igen den 26/8

                     Zaza - Last man´s Hope - Kontrolleras den 26/8

 

 

2013-06-25. HINGSTBYTE. Har tagit beslutet att byta hingst till Montina. Kommer sätta Last Man´s Hope på henne i år istället för Snap Shot.

2013-06-21. Idag konstaterades Gilda och Linetta dräktiga på 16 dygnet. Lycka! Vill passa på att önska Er alla en Trevlig Midsommar.

2013-06-12. Olympic Lady & EmmerZon fick komma hem från Björkhaga.

2013-06-11. Ondagen den 19/6 kommer Revvo hit för seminering samtidigt kommer vi kolla 16 dygns dräcktighet på Gilda, Linetta. Håll Tummarna för att dom tagit sig så dom kan få komma på bete och koppla av innan 90 dygns kontrollen. Nästa 16 dygns kontroll kommer ske den 24/6 och då är det Montina & ZaZa som skall kollas.

2013-06-05. Olympic lämnades på Björkhaga för att semineras med Kannan.

2013-06-06. Chg´s Hot Lady Fyller två år -Grattis =-). Har idag skrivit papper och lagt handpenning på ännu ett fantastiskt Avelssto som vi känner oss  väldigt ärade över att bli tillfrågade att köpa. Vem det är vi köpt hittar du under hennes flik. Kan avslöja att hon är ett Elitsto.

2013-05-21. Imorgon Onsdag sätter vi igång med årets semin. Hästana som är först ut är:  ZaZa, Linetta, Gilda och Stilett. Håll tummarna för att dom tar sig snabbt och lätt =-).

2013-05-17. Grattis Norge på eran dag! Ny hingst till Linetta är nu vald. Vem det blev kan du se under hennes flik.

2013-05-15 Hingstvalen till våra sto för 2013 är i princip klara. Vilka hingstar vardera sto är planerade att få finner ni under deras flikar. Dock har det blivit en ändring till Linetta då Diamant De Revel är såld till USA, GRATTIS, och endast finns på fryst har vi valt att byta ut honom, det är första gången vår fina tjej skall betäckas och vill därav sätta färskt eller kyld sperma på henne. Av vilka anledningar kan ni läsa om på vår blogg http://champagngarden.blogspot.se/2013/05/andrade-planer.html . Vilken den nya kandidaten är kommer vi avslöja så fort allt är klart!

2013-05-14 Idag har äntligen vår nya stjärna anlänt. Chg´s Hot Emmerzon. Ni kan läsa mer under hans flik =-)

2013-05-13. Ligger nu på Swede Horse sida med bilden nedan och denna text =-)


Bästa hopphäst vid Vbk Malmöhus 3-årstest blev Red Hot Chilli (SWB) som kvalade till Svenskt Avel och Sportchampionat med höga 53,5 poäng. Här med glada ägarna Champagnegården och lika glada visare M&M Stable. Kvalregler hittar ni här http://www.swedehorse.se/regler/allmänna_regler_2013/3-arschampionatet


 

2013-05-10 Red Hot Chilli fick Högst Poäng på 3-års testet i Flyinge. 53,5 poäng. Läs mer under hans flik.

 

2013-05-06. Kl 01,00 föddes en ny prinsessa här på Gården. Montina - Dalwhinnie fick ett fantastiskt stoföl som vi döpt till CHG´s Hot Havanna. Allt gick bra och både mor och föl mår toppen =-) Mer info finner ni under hennes flik.

2013-04-30 Vi Önskar Er Alla En Trevlig Valborg. Själv ska vi fortsätta vaka våra sto som snart fölar. Spänningen är på topp å den som väntar på något gott...

2013-04-27 Betesläpp! Lyckligare hästar får man leta efter!

2013-04-25 Nu är det klart. Har fått godkänandet från Jordbruksverket vilket innebär att i år kommer vi seminera våra sto hemma på gården. Enda undantaget blir Olympic Lady som skall semineras på Fryst,med vem får ni snart veta, så hon kommer även i år få åka till bästa Carina på Björkhaga.

2013-04-24 Brodyren klar på Chillis grejer inför tre års testet samt Bruksprovet 2014!

2013-04-23 Gilda kommer i år betäckas med Ampére.

2013-04-22 I år har vi beslutat oss för att betäcka Linetta med  Diamant De Revel. Se film från hingstvisningen i Tullstorp: http://vimeopro.com/korsholm/tullstorp-2013/video/61978434

2013-04-22. Nytt Avelssto inköpt. Välkommen Gilda F.2 F.2005. Mer Info kommer inom kort

2013-03-21 I år har vi beslutat oss för att betäcka  Za-Za med Last Man´s Hope. Se film från hingstvisningen i Tullstorp : http://vimeopro.com/korsholm/tullstorp-2013/video/61972922

Mer Info om Last Man´s Hope hittar du på vår blogg : http://champagngarden.blogspot.se/

2013-03-13 Nu Kan det faktiskt Inte Bli Bättre...

HINGSTVISNING!
Tisdagen den 9/4 kl.18.30 på Dagstorpsortens RF anläggning!
Hingstar & Ryttare i världsklass!
Morgondagens stjärnor måste ses!

Dalwhinnie 1180 - Mattias Jansson
Bellagio 1195 - Rasmus Haid-Bondergaard
Briar 899

Character 1243 - Douglas Lindelöw
Baltimore 1178 - Malin Baryard
Tornesch 1042 - Malin Maryard
Turmalin 1242 - Malin Baryard
Centaurus 1221 - Olof Smith
Etalon Lux N 1262 - Olof Smith
Canvas Plus - Olof Smith
Al Cendo 1241 - Peter Eriksson

Click & Cash 1115 - Niklas Arvidsson
VDL Sheraton 1149 - Niklas Arvidsson
New Balance 971 - Ann Langgaard

Från Lövsta Stuteri visas följande hingstar!
Clinton II, Coriendo Tau, Ravell, Don Primus, Conzil, Qurinell

OSA: seanst den 3/4 på info@bjorkhagastuteri.se
VÄLKOMNA TILL EN TREVLIG KVÄLL!


 
 2013-03-07 NU ÄR DET KLART MISSA INTE BJÖRKHAGAS HINGSTVISNING.

VÄLKOMNA PÅ HINSTVISNING!
Tisdagen den 9/4 kl.18.30 i Dagstorpsortens Rf anläggning!
Hingstar och Ryttare av världsklass & morgondagens stjärnor kommer att visa...s!

Baltimore 1178 & Tornesch 1042 - Malin Baryard
Centaurus 1221 & Canvas Plus - Olof Smith
Al Cendo 1241 -  Peter Eriksson
Character 1243 - Douglas Lindelöw
Click & Cash 1155 - Niklas Arvidsson

Dalwhinnie 1180 - Mattias Jansson
Bellagio 1195 - Rasmus Haid-Bondergaard
Briar 899 - Visas för hand!

VÄLKOMNA!
Osa: senast d 3/4 på info@bjorkhagastuteri.se (för att vi vill gärna bjuda på lite förtäring......)
 

 

2013-03-06. Går en fotokurs för Laila Berglund där vi får lära oss att fotografera hästar på bästa sätt. Mycket inspirerande! Laila är den fotograf vi använder oss av till våra hästar. Tycker dock att det skulle vara riktigt roligt att kunna ta lite egna fina bilder då Laila inte alltid kan närvara där vi är. Bilden nedan är en av många fina bilder Laila tagit på Red Hot Chilli.

2013-03-02. Nytt Avelssto är inköp. Mer info kommer inom kort.

2013-02-13 Bruksprovet för Red Hot Chilli Är Inställt. Läs mer här om varför vi valt att stryka honom här:  http://champagngarden.blogspot.se/ Bruksprovet kommer han istället få gå 2014.

2013-01-17. Ny bilder på försäljningshästen Kenny Syarfighter M - Se under  fliken Till Salu!

2013-01-14. Våra brodyr prov till Jackor, Tröjor,T-shirt, Kepsar och Mössor är klara!

 

2013-01-11. Josse är tillbaka hos oss . Mer info under fliken medarbetare.

 

2013-01-10. Ännu en försäljningshäst inkommen. Weyron e.Weltman-Sir Bedo. För mer info gå in på fliken Till Salu.

2013-01-09. Ny försäljningshäst inkommen. Kenny Starfighter e.Click and Cash-Concorde. För mer info gå in på fliken  Till Salu

 

 2013-01-07 Chg´s Hot Lady är SÅLD. Mer info finner du på sålda hästar...

 

 

2013-01-06. Vår fina Red Hot Chilli trimmas för Bruksprovet 2013. Som enda 2,5 åring i hela Sverige blev han direkt rådgiven till detta stora test,vi är riktigt stolta uppfödare & ägare till denna potentiella herre som har hela livet framför sig.Han står i skrivandets stund hos M&M i Flyinge för utbildning och träning. Allt går jätte bra så vi har stora förhoppningar inför testet.

 

2013-01-01 Önskar Er Alla Ett Riktigt Gott Nytt År!

 -