Chg´s Hot Chick SWB

Chg´s Hot Chick -11 e. Chicago-Cassini II ue. Wolfgang-Farn

Blup: http://www.blup.se/sv-SE/horses/236440-chgs-hot-chick-swb

Chg´s Hot Chick syster till Godkända Red Hot Chilli 1285. Mer om Chicks mödene hittar ni under fliken avelssto -Olympic Lady.

Matchas nu för 3-års test av M&M Stabel samt Löshoppas för Mikael Nolin. Pga olika orsaker ställdes Chick treårstest in och hon blev istället seminerad med Zirocco Blue VDL. Planen är nu att hon kommer få gå kvalitets istället.

Chg´s Hot Chick kommer ridas & tävlas upp i klasserna av Johanna Wall efter sitt kommande föls avvänjning.

Pga av en stor skada i vintras så kastade tyvärr Chick sitt kommande föl e. Zirocco Blue VDL, ett underbart fint stoföl, endast 3 månader innan beräknad nedkomst. Dock lyckades vi att rädda livet på Chick, vilket var vårt mål, och hon är nu helt friskförklarad och veterinärerna är helt säkra på att Chick kommer kunna tävla och komma hela vägen,- med en vilja av stål kan man inte misslyckas.

Dock beslutade vi oss för att ge Chick ett års återhämtning efter sin skada och betäckte henne i år med Kannan. Trots en vurpa i hästsläpen(Chick hade änglavakt som gick därifrån endast med lite sårskador) på väg hem från seminstation så visade sig Chick vara dräktig med Kannan på första försök! Stor lycka i teamet. 

 

 

                           

                                                  CHGs Hot Chick väntar föl med Kannan 2016